Певачица Марија Шерифовић недавно је својој мајци Верици приредила велико изненађење поводом њеног 61. рођендана, а сада је показала како је све изгледало.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб маријасерифовиц

 

Она је влогу на Јутјубу објаснила да Верица није желела ништа за свој 60. рођендан јер је те године чекала унука, међутим, сада је управо због тога Марија ове године приредила спектакл.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб маријасерифовиц

 

- Прошле године, моја мајка није желела да слави рођендан, као, чека она свог унука, па је решила да слави 61. Ја сад размишљам како да јој честитам тај рођендан. Увек сам волела да задајем себи тешке задатке, па сам решила да покушам да за Веричин 60. и 61. рођендан њој поклоним, да не кажем продужим живот њеним песмама, које су мени најдраже, а које је компоновао Сашин тата, Милорад, а о Милорадовој и Вериној конекцији већ све знате - објаснила је она и истакла да није сигурна да ли ће бити на висини задатка.

Док је Марија завршавала финалне припреме за наступ за Верицу, по њу је послала пријатељицу, те је певачица мислила да ће само отићи на ручак.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб маријасерифовиц

 

Када је стигла на одређено место, ћерка ју је извела из аутомобила и одвела до фотеље где ју је сместила, а потом одржала све њене песме у другачијем извођењу.

 

 

Верица је била преплављена емоција, а на крају се прекрстила и захвалила Богу што јој је Марија ћерка.

- Као што видите, ова мисија је успешно завршена. Вера, још једном, срећан ти 61. рођендан. Народе, немојте да ломите пуно чаша и сечете вене, а ни сада идемо да и званично прославимо Верин рођендан!