Pevačica Marija Šerifović nedavno je svojoj majci Verici priredila veliko iznenađenje povodom njenog 61. rođendana, a sada je pokazala kako je sve izgledalo.

FOTO: Printskrin Jutjub marijaserifovic

 

Ona je vlogu na Jutjubu objasnila da Verica nije želela ništa za svoj 60. rođendan jer je te godine čekala unuka, međutim, sada je upravo zbog toga Marija ove godine priredila spektakl.

FOTO: Printskrin Jutjub marijaserifovic

 

- Prošle godine, moja majka nije želela da slavi rođendan, kao, čeka ona svog unuka, pa je rešila da slavi 61. Ja sad razmišljam kako da joj čestitam taj rođendan. Uvek sam volela da zadajem sebi teške zadatke, pa sam rešila da pokušam da za Veričin 60. i 61. rođendan njoj poklonim, da ne kažem produžim život njenim pesmama, koje su meni najdraže, a koje je komponovao Sašin tata, Milorad, a o Miloradovoj i Verinoj konekciji već sve znate - objasnila je ona i istakla da nije sigurna da li će biti na visini zadatka.

Dok je Marija završavala finalne pripreme za nastup za Vericu, po nju je poslala prijateljicu, te je pevačica mislila da će samo otići na ručak.

FOTO: Printskrin Jutjub marijaserifovic

 

Kada je stigla na određeno mesto, ćerka ju je izvela iz automobila i odvela do fotelje gde ju je smestila, a potom održala sve njene pesme u drugačijem izvođenju.

 

 

Verica je bila preplavljena emocija, a na kraju se prekrstila i zahvalila Bogu što joj je Marija ćerka.

- Kao što vidite, ova misija je uspešno završena. Vera, još jednom, srećan ti 61. rođendan. Narode, nemojte da lomite puno čaša i sečete vene, a ni sada idemo da i zvanično proslavimo Verin rođendan!