Ана Радуловић годинама је била у браку са некадашњим учесником „Звезда Гранда“ Мирчетом Радуловићем а из љубави су добили сина. Као бомба одјекнула је вест да су на свој однос заувек ставили тачку.

Фото: Принтсцреен Инстаграм /ана.радуловиц

 

Атрактивна бринета је постала позната домаћој јавности када је отпочела водитељску каријеру, а од тада на том пољу ниже само успехе, међу којима је и пројекат Елита, где је једно од Тв лица.

Фото: Инстаграм принтскрин/ана.радуловиц

 

Радуловићка је својевремено истакла да је била љубоморна на посао који ради њен муж, као и на згодне даме које се „мотају“ око њега, а да се сада сада ситуација обрнула, те да је њен муж онај који је посесивнији.

- Ја сам стално говорила: "Мој Мирче није љубоморан, ми немамо тих проблема", а онда ми је он рекао: "Нисам био, али ето постао сам" - говори Ана кроз смех, те додаје:

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Љубоморна сам била ја, али на почетку наше везе. Нисам познавала његове колегинице, па кад оде на свирку и слика се с њима, ја се питам зашто баш он од свих музичара на сцени. То је био страх да га не изгубим. Кад сам се с тим изборила и дошла довде где сам сад, стварно нема места за љубомору. Мирче ми никад није правио сцене, он је неко ко је миран, сталожен, али није ни имао разлога за то. Разуме моју природу посла, где сам често окружена мушкарцима, али нема места за неповерење.

Ана је својевремено за медије открила и како коментарише наводе да је прешишала супруга кад је популарност у питању.

- У почетку су ме представљали у медијима као певачеву супругу, тако су ме сви упознали и ја сам првенствено то, па све остало. С временом сам почела да радим јавни посао, па су ме још више упознали кроз то, али ја се не буним како год да ми кажу.

Курир