Тања Савић данас успешно води своју каријеру, а сам почетак њеног успона на музичкој сцени десио се у такмичењу "Звезде Гранда".

Фото: Новости

 

Након што је добила своју прву песму, Тања Савић је спот за исту снимала у вили Лепе Брене, а њиме је одмах била и фасцинирана.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

- У њеној кући смо снимали тај заједнички спот, за мене је то било фасцинантно, гледала сам сваки ћосак њене куће. Када сам ушла, видела сам базен, па сам помислила када ћу и ја да имам такав. Имала је један део куће где је била једна софа, ту смо Славица и ја снимале део спота, а пред је био џакузи. Знам да сам тада помислила колико је то било прелепо, као да само у неком хотелу – присетила се у емисији „Звезде Гранда - Специјал", па наставила о „позитивном шоку" који је с колегама онда доживела.

- За нас је све то било ново, упијали смо сваки моменат. Ми смо сви били из мањих места, нико није био из Београда или да је неко рођен са вилом са базеном. Сви смо били скромни, дошли смо код Брене први пут и све нам је било ново – истакла је онда, па открила како их је Брена дочекала.

– Била је добар домаћин. Сећам се да је Виктор тада био мали, увек је ишао за нама певачима, волео је да се дружи са певачима - рекла је Тања у поменутој емисији.

Тања Савић тренутно спрема свој велики концерт у београдској Арени, који је заказан за 23. новембар.

Блиц