Слађа и Ђоле Ђогани деведесетих су били један од најпопуларнијих парова на естради, међутим одлука да се разведу, како је једном причао денсер, није била нимало лако.

Развод Слађе и Ђолета привукао је велику пажњу јавности, а денсер је тек две деценије касније открио праву истину.

Признао је да је развод поднео веома тешко и да није умео да се снађе када се њихов брак окончао.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Кад смо градили кућу у којој сада живи Слађа, правио сам два спрата, велико двориште, замишљао сам да ћу у том неком делу, када будем деда, пећи роштиљ. Видео сам унапред цео живот с њом, замишљао унуке. И одједном крај. Био сам изгубљен, нисам знао како даље - рекао је Ђоле у документарном филму, када је признао да је ишао код психијатра како би пронашао решење.

- Звао сам је да заједно одемо на разговор и видимо како ћемо да се понашамо у новој ситуацији и према деци, јер ја нисам знао како. Погледала ме је тада пуна себе и рекла: „Ти и треба да идеш код психијатра“. Једном сам успео да је одведем, али њој се то није допало - испричао је Ђогани и истакао да његова тадашња супруга није могла да се снађе са толиком популарношћу и новцем.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Нисам ја био тај због кога се десио развод, него она. Нисмо ми имали много, али за њу су се тада закачиле неке спонзоруше другачијег начина живота и неки мушкарци који су је хтели за себе и обећавали јој свашта - рекао је Ђоле Ђогани и открио који је тренутак био пресудан.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Она се погубила и почела да тражи од мене више слободе него што супруга и мајка двоје деце треба да има. Рецимо, да са другарицама излази до два сата ноћу, а да ја седим код куће и чекам је. То је био један од њених услова. Мени то није одговарало и рекао сам: „Ајде, лепо, да завршимо са свим тим“ - испричао је тада денсер који је срећан у браку са Весном. Слађа није желела да коментарише њихов развод.

(Story)

БОНУС ВИДЕО: