Луна Ђогани је у првој сезони ријалитија "Задруга 1" била у вези са ожењеним Слобом Радановићем, а због тога је била на мети критика. Њена мајка Анабела Атијас је напустила једном прилику код Душице Јаковљевић јер није могла да слуша прозвке на рачун њене ћерке. 

У једном тренутку сукобила са Душицом Јаковљевић: 

Душица Јаковљевић је у емисији "Задруга, народ пита" угостила Луну Ђогани, ћерку Анабеле.

Када се укључила једна гледатељка постало је напето јер је посаветовала младе девојке да не отимају мужеве и да не иду њеним животним  путем. Изразила је сумњу како једна мајка може да жели да уда своју ћерку за ожењеног мушкарца. Лунина мајка Анабела је почела да кашље и затражила је да се прекине програм: 

- Људи, молим вас, радимо емисију, ако може да се не добацује? Да ли можемо да се не убацујемо у емисију? Дакле, ако не можете да поднесете… Она је јавна личност, била је у Задрузи, и те како зна да говори за себе и да одговара на питања и хвала вам што сте напустили емисију уколико не можете да се носите са тиме - рекла је Душица Јаковљевић и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Дакле, ову емисију ја водим и цео тим телевизије Пинк и никада нећу дозвољавати да било ко, ко не седи на овој сцени, уређује емисију или било шта, уместо нас.

БОНУС ВИДЕО: