Luna Đogani je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga 1" bila u vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem, a zbog toga je bila na meti kritika. NJena majka Anabela Atijas je napustila jednom priliku kod Dušice Jakovljević jer nije mogla da sluša prozvke na račun njene ćerke. 

U jednom trenutku sukobila sa Dušicom Jakovljević: 

Dušica Jakovljević je u emisiji "Zadruga, narod pita" ugostila Lunu Đogani, ćerku Anabele.

Kada se uključila jedna gledateljka postalo je napeto jer je posavetovala mlade devojke da ne otimaju muževe i da ne idu njenim životnim  putem. Izrazila je sumnju kako jedna majka može da želi da uda svoju ćerku za oženjenog muškarca. Lunina majka Anabela je počela da kašlje i zatražila je da se prekine program: 

- LJudi, molim vas, radimo emisiju, ako može da se ne dobacuje? Da li možemo da se ne ubacujemo u emisiju? Dakle, ako ne možete da podnesete… Ona je javna ličnost, bila je u Zadruzi, i te kako zna da govori za sebe i da odgovara na pitanja i hvala vam što ste napustili emisiju ukoliko ne možete da se nosite sa time - rekla je Dušica Jakovljević i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Dakle, ovu emisiju ja vodim i ceo tim televizije Pink i nikada neću dozvoljavati da bilo ko, ko ne sedi na ovoj sceni, uređuje emisiju ili bilo šta, umesto nas.

BONUS VIDEO: