После 11 година заједничког живота и брака, водитељка и певач су решили да се разведу. Мирче је већ обрисао заједничке фотографије и оставио само неколико са сином. 

О разводу овог пара се причало још прошлог сепрембра 2023. године. Тада је наводно била умешана трећа особа. 

 

 

- Наводи, наравно, нису тачни. Рећи ћу само једно, оно што је сигурно јесте да овако нешто моје колеге новинари сигурно не би сазнали од трећих извора, већ од мене - изјавила је тада Ана, а коментар је дао и Мирче Радуловић.

- Пишу све и свашта. То су приватне ствари. И Ана зна, легли смо да одморимо, пробудили се и видели наслове о разводу. Сви портали су били преплављени. Након тога смо само наставили да спавамо - поручио је раније Мирче кроз смех.

Анин колега, водитељ Милан Милошевић је прокоментарисао развод колегинице и њеног мужа: 

- Сасвим нормално је данас и цивилизовано развести се. Мислим да су Ана и Мирче ово одлично урадили, саопштење ми се свиђа. Без неке зле крви. Видим да је он већ обрисао све заједничке фотографије на Инстаграму. Оставио је само неколико својих и пар слика са сином, али прате се и даље на Инстаграму. Што ће, ја мислим, врло брзо да се промени и да ће се отпратити. Ја им честитам на разводу. Развод је направљен да би се бракови окончали. Чим постоји законски развод, треба да га упражњавамо - рекао је Милошевић на Ред ТВ.

БОНУС ВИДЕО: