Posle 11 godina zajedničkog života i braka, voditeljka i pevač su rešili da se razvedu. Mirče je već obrisao zajedničke fotografije i ostavio samo nekoliko sa sinom. 

O razvodu ovog para se pričalo još prošlog seprembra 2023. godine. Tada je navodno bila umešana treća osoba. 

 

 

- Navodi, naravno, nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznali od trećih izvora, već od mene - izjavila je tada Ana, a komentar je dao i Mirče Radulović.

- Pišu sve i svašta. To su privatne stvari. I Ana zna, legli smo da odmorimo, probudili se i videli naslove o razvodu. Svi portali su bili preplavljeni. Nakon toga smo samo nastavili da spavamo - poručio je ranije Mirče kroz smeh.

Anin kolega, voditelj Milan Milošević je prokomentarisao razvod koleginice i njenog muža: 

- Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti. Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo - rekao je Milošević na Red TV.

BONUS VIDEO: