Огласила се из болничке собе и открила да јој није до славља и да је задобила повреде приликом пада.

- Ја сам у болници. Жао ми је, нисам у стању објашњавати шта се догодило. Пала сам, јако сам се ударила - измученим гласом казала је за Нет.хр Тереза која, међутим, како хрватски медији преносе, није хоспитализована због самог пада.

Кесовија је и раније имала здравствених проблема. Прошле године у августу је такође завршила у болници након што је имала инфаркт. Тада је испричала како је Хитна два пута дошла по њу тих дана.

Фото: В. Данилов

 

- Тереза је већ неколико дана имала повишену температуру, која ју је, као и сваког од нас, ослабила. Због тога је неки дан, онако несигурна на ногама, и пала и поприлично се ударила, а у болницу је нисмо одвезли због пада него због температуре која се никако није спуштала. Након прегледа лекари су установили како је температура настала због јаке упале, а оно што је сада најважније јесте да је Тереза у најбољим могућим рукама, да узима антибиотике и остале лекове и да се сви надамо да ће ускоро бити боље. Што се рођендана тиче, кад оздрави и отпусте је из болнице, биће времена и за славље - каже Терезина најбоља пријатељица, која је све време уз певачку диву.

Вест о томе да је Тереза у болници забринула је њене бројне пријатеље који су је данас звали како би јој пожелели све најбоље.

- Забринута сам. Не знам шта јој се догодило, вртим све могуће телефоне, али нисам ништа сазнала. Баш ми је криво што није добро - рекла је за хрватске медије певачица која је иначе и Терезина добра пријатељица.

- Не могу да верујем! Па неки дан смо се чули, била је весела и насмејана и сад оваква вест - рекао је један музичар.

БОНУС ВИДЕО: