Атрактивна водитељка је недавно славила рођендан, а њена колегиница водитељка "Пинка" Јована Јеремић била је једна од званица, па је том приликом открила непознате детаље о њој: 

- Ана и ја се познајемо преко 10 година. Она ми је позајмљивала хаљине када ја нисам имала новца. Она то никад никоме није рекла. Ево, ја сад то званично и јавно то износим, да сви знају. Од тада датира наше пријатељство. То је било још док сам радила на "Хепију". То јој никад нисам заборавила. Не долазим ја код било кога на рођендан - навела је Јована.

 

Водитељка је истакла да је до развода дошло зато што су обоје тако желели и да остају у добрим односима: 

- С обзиром да смо обоје део јавног живота, желимо да вас обавестимо да смо донели заједничку одлуку да се разиђемо. Зарад интереса нашег сина ми се на ову тему више нећемо оглашавати, нити је коментарисати и давати изјаве - навела је водитељка која је потом истакла да кривац за крах брака није трећа особа како се нагађало.

- Кривац није трећа особа, нити породично насиље, већ је то наша одлука, па вас молимо из горе наведеног разлога да не постоје спекулације, нити неки наслови упитног карактера. Хвала на увек дивним сарадњама, којима се надамо и на убудуће и верујемо да ћете поштовати нашу одлуку, а исто тако и разумети зашто више нећемо говорити о овој теми - гласило је саопштење Радуловићеве.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: