ТикТоком кружи вирална прича која је привукла пажњу милиона људи, а све је почело пре недељу дана кад је Американка Кејти Сентри из Коламбуса поделила снимак из свог дворишта.

Кејти је копала врт како би поставила нову ограду па открила тепих који је био закопан испод дрвета и уплашиал се шта се налази у њему.

Прича је експлодирала на ТикТоку и видео је прикупио готово 20 милиона прегледа, а људи су јој у коментарима писали да треба да позове полицију, што је и учинила, али они нису ништа пронашли.

@katiesantry Replying to @heyhunnies_samanthahere ♬ original sound - Katie Santry

Ипак, вратили су се с псима и почели да копају двориште, а стигла је и сестра Дениса Фаута, човека који је нестао пре пет година, која је мислила да се тамо налази тело њеног брата.

@katiesantry Replying to @Move Forward with KV I called, the police are coming to take a look. #hauntedtiktok #hauntedhouse #rug ♬ original sound - Katie Santry

Тиктокери су жељно ишчекивали сваки нови детаљ, а Кејти је открила да су пси заиста нањушили нешто. Тепих је на крају ископан, али у њему је пронађен само отпад.

@katiesantry

Theyre here and ready to dig. ♬ original sound - Katie Santry

Снимци у којима је показивала шта се догађа прикупили су милионе прегледа, а људи широм света пратили су причу као да је реч о новим епизодама неке крими серије.

@katiesantry

THERE IS NO BODY!!!👏🏼🙏🏼🙌🏼 But i still want to know, WHO BROKE MY LAPTOP?!? ♬ original sound - Katie Santry

- Нема тела. Искрено, хвала Богу да нема тела. Могу да останем у својој кући! Сада сви знају где живим, али барем ме то не прогања - објаснила је Кејти.

БОНУС ВИДЕО: