Певачици је ово прва јавна веза, а недавно је за медије проговорила о удаји и титули "жене фудбалера" која јој, како каже, не би сметала. Дарко и игра за један грчки тим због чега је Тамара често на релацији Београд - Атина.

"Тамо је лепо време, сунце сија, мора мирише. Шта да вам кажем кад све знате. Стварно ми је лепо", рекла је Тамара.

Фото: АТА имагес

 

Многи су писали о томе да се због љубави Тамара и преселила у Грчку, а ево шта је права истина.

"Тренутно ми је лепо, лепо се осећам са том особом тамо и желим да што више будем са њим", одговара певачица и додаје да ју је срамота што је помало запоставила каријеру.

"Још смо у корони, још се нисам у пуној снази вратила на посао, нисам ни песме избацила, срамота. Али чињеница је да се тамо лепо осећам. Мислим такве смо жене кад се заљубимо, кад смо са вољеном особом, све остало је мање битно", искрена је она.

О вези не жели певише да прича плашећи се да нешто не избаксузира као што је био случај са многим њеним колегиницама.

"Плашим се да људи виде ту срећу и да не урекну. Људи су постали зли нажалост, али добро оправдавам јер су сви у борби са својом психом због свега што се дешава", поручила је Милутиновићева.

Љубавни живот Тамаре Милутиновић често је био у жижи интересовања а нарочито од како је обелоданила везу са фудбалером Дарком Јевтићем који игра за један грчки тим због чега је Тамара често на релацији Београд- Атина.

(Grand news)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".