- Притвор је предложен да осумњичени не би поновио дело, да не би утицао на сведоке и због узнемирења јавности - саопштено је из тужилаштва у Јагодини.

Кривична пријава против З. С. уследила је после дужег оперативног рада јагодинске полиције. Саговорници Курир кажу да је осумњичени са 25 година млађом жртвом живео више од две године.

- Она је живела код З. С. у његовој кући поред гробља. Прича се да ју је подводио својим пријатељима, али и клијентима, које је проналазио на разне начине. Наводно је сав новац који је девојка зарађивала бављењем проституцијом држао код себе, а уз то ју је и уцењивао и претио јој. Она је ћутала и трпела све донедавно, када је скупила храброст и пријавила свог невенчаног мужа - каже извор.

Комшије ухапшеног кажу да им је тешко да поверују да је он био макро, мада важи за жестоког момка у селу и сви су избегавали да му се замерају.

- Због разлике у годинама он јој је поклањао велику пажњу и удовољавао јој, тако је нама изгледало. Она је жустра девојка, вози мотоцикл, кола, увек је јурила кроз село. Јесте, виђали смо код њих разне људе, мушкарце, друштво, долазили су разни, а и они су често одлазили негде. Мислили смо да су дружељубиви. Сад чујемо да ју је он изнајмљивао за секс - прича комшија.

Комшије кажу и да је жртва једно време живела у кафани.

- Вероватно има ту нечега, не верујем да је баш све тако наивно. Сада се шушка да ово није први пут да полиција има сазнања о њиховим "авантурама". Прича се и да се жена сада осмелила и да је тражила већи хонорар за своје услуге, та да су се због тога посвађали и она је решила да све пријави полицији - каже саговорник.

Комшије кажу да је З. С. био превозник робе, као и да је радио механику, али да је највише времена проводио са женом.

- Наводно, полиција је З. С. дуго имала на оку, али се са његовим хапшењем морало сачекати јер је баш тада оболео од короне, па је полиција чекала да изађе из изолације да би га привела - каже извор.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".