Током викенда, Ема Стоун је примећена у Њујорку на снимању новог филма Јоргоса Лантимоса, "Bugonia", а фанови сумњају да је за ову улогу обријала главу.

Ема Стоун је фотографисана како носи капу која јој савршено приања уз главу, што је навело многе да помисле да се глумица решила своје препознатљиве риђе косе зарад новог филма.

Фото: Профимедиа

 

 

Али то није све...

Само дан пре него што је фотографисана присуствовала је филмском фестивалу у Њујорку, а на снимку објављеном на Иксу могло се видети како подешава перику. У кратком видео-снимку оскаровка петља по, наводно, перици како би је вратила на место након што је загрлила супругу Кирана Калкина, Џез Чартон.

 

 

О новом филму се не зна много

Иако нема много детаља о "Bugonia" још увек, ИндиеWире је писао да је део филма снимљен током лета и да "прати незрелог човека који верује да је фармацеутски директор заправо ванземаљац и одлучује да га киднапује како би зауставио надолазећу инвазију."

Ово је четврти пут да Стоун и Јоргос Лантимос раде заједно, након филмова "Тхе Фавоурите", "Поор Тхингс", и "Киндс оф Кинднесс".

Фото: Профимедиа

 

- Имамо сјајан однос. Ми једноставно волимо да радимо заједно - рекао је Лантимос о поновној сарадњи са Стоун током Филмског фестивала у Кану.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: