Наиме, Снежа је препоносна на своју ћерку Мају која умногоме личи на њу, те Ђуришићкини пријатељи неретко истичу да је њена копија! Да не пада ивер далеко од кладе показује чињеница да је и певачицина мезмица изузетно музикална.

Упркос таленту који је наследила од мајке и покојног оца Слободана Гвозденовића, који је такође био цењени музичар, Маја никад није желела да се бави тим послом. Знајући одмалена колико то за собом носи одрицања, нервирања и потешкоћа, она је решила да јој то буде хоби. Како је остала мајке жељна због честих наступа и турнеја, није хтела да то доживе и њена деца. Завршила је два факултета, удала се и одселила у Америку, где срећно живи са својом породицом.

Фото: М. Лабудовић

 

 

Никада није патила од маркетинга и пажње јер да је то желела, вероватно би данас била једна од цењенијих певачица, пошто Снежанине колеге тврде да Маја пева боље од пола естраде.

Међутим, наследница краљице народне музике има друге планове и амбиције, а музика ће јој увек бити, како истиче, вечна љубав. Маја тренутно држи салон лепоте у Њу Џерсију и веома је посвећена послу.

- Ја сам на своју ћерку изузетно поносна, на све њене успехе и изборе, као и свака мајка. Све што желим је да она буде срећна. Врло је било примећено колико је она талентована и мени је лично жао што тај таленат не дели са светом, али наравно, поштујем њене жеље и изборе. Свака мајка жели да јој ћерка буде срећна, задовољна и успешна. Хвала Богу, могу да кажем да ми је та жеља, кад је моја ћерка у питању, испуњена - рекла је певачица за "Нову".

Са друге стране, син Марко био је врло проблематичан. Писало се и причало да је крао, лечио се од алкохола али и да га је мајка избацила из куће.

Све почиње од 2001. године.

Снежанин син је тада изазвао саобраћајни удес у Булевару кнеза Александра Карађорђевићам када је возећи у пијаном стању усмртио тадашњу девојку Јелену, иначе ћерку познатог хармоникаша Миодрага Пауновића. Истрагом је утврђено да је Снежанин син при удесу имао чак 2,16 промила алкохола у крви, а Гвозденовић је провео три године у затвору, пише "Нова".

- Мој син је волео да попије и направио је удес. То су били страшни дани, поготово за породицу која више нема девојку која се звала Јелена. Продала сам кућу, јер сам у њој много плакала. Мој син се још није вратио свом животу - изјавила је Снежана једном приликом, а Марко је овако говорио о овом случају:

- У колима се, док сам возио, дешавало нешто непримерено и ја сам у једном тренутку изгубио контролу и ударио у бандеру. То непримерено понашање може да буде и нешто лепо. Можда смо се у том тренутку и пољубили или нешто друго. Није лепо да сада о томе говорим. Дуго сам лежао у болници, имао сам 17 операција, пола стомака немам, лекари су ми једва спасли ногу. После опоравка био сам три године у затвору.

Након што је одлежао затворску казну, уследила су и друга кривична дела. Против њега је 2015. године покренут предистражни поступак због сумње да је извршио кривично дело насиља у породици и претукао своју супругу Ђурђу. Марко се, непосредно после овог догађаја, развео од супруге Ђурђе са којом има двоје деце.

У марту 2016. године поново изазвао саобраћајну незгоду на Бањици у којој је повређена једна особа, а након судара он је побегао са лица места, али га је полиција брзо ухватила.

Снежанине муке са сином наставиле су се 2019. године, када је Марко поново завршио у затвору. Он је тада три месеца провео иза решетака због сумње да је опљачкао породичну кућу у Јајинцима, али и претио мајци.

- Писало се да сам ‘пао’ због пљачкања мамине куће, али то није тачно, па нисам полудео да пљачкам дом у ком сам живео?! Уосталом, тамо је сваки детаљ прекривен камером, а и нема ништа вредно. Мене су привели јер сам направио неку глупост једној утакмици на ‘Маракани’, а био сам на условној слободи - рекао је он тим поводом.

Њега је газдарица у новмебру 2021- једне пицерије својевремено оптужила да има проблема са алкохолом, те да је од ње украо пазар и аутомобил којим се развози достава. О свему је искрено проговорио за медије:

Фото: АТА имагес

 

 

- Није истина, алкохол има проблем са мном. (смех) Волим да попијем, то је истина, волим да бежим из реалности, али мислим да то нема везе ни са чим. Кад изађем у кафану пијем, нисам склон проблемима када попијем. Јесте, лечио сам се од алкохола, у два-три наврата. Није била алармантна ситуација, него је моје здравље било у питању. Волим да попијем, да изађем, волим све што воле и остали људи.

За Снежану је истакао да му је била највећа подршка у најтежим тренуцима, али да никада није оправдавала његове лоше поступке.

- Тако је, она нема ништа са тим, али имала је, била је уз мене као мајка. Много пута ми је помогла, материјално, у сваком смислу. Снежана ми је највећа подршка у животу, после оца, који је 2013. године преминуо, настрадао, или како већ - рекао је, а потом открио да није истина да га је избацивала из куће:

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

- Не, никада се то није догодило. Било је момената кад не разговарамо, како није. Када је мој отац умро, ја сам тражио нека своја права, она нека своја, али мислим да је толико глупо причати о томе, то је иза нас. Ништа, пливај даље, много година је прошло. Она је сада савршен друг, била је мајка, сад је друг, све је океј. Хвала јој за све - река је он у исповести за "Телеграф" својевремено.

А на питање да ли је некада нешто украо у животу, имао је занимљив одговор:

- Да, украо сам, сад је питање шта,. Је***а, чоколадне бананице. Не знам, откуд знам, ситно нешто, то је било раније.

У последње време није испливала информација ни о једном новом његовом кривичном делу, те се чини да се коначно смири и посветио мирном животу без преступа.

(Стилл)

БОНУС ВИДЕО: