Дуго се говорило о свађи Весне Змијанац и Зорице Марковић, а на изненађење многих, Змијанчева често пева у кафани своје колегинице, са којом је сада у сјајним односима.

– Весна и ја се знамо пуних 35 година, то пријатељство је нераскидиво и остаће тако док смо живе - почиње Марковићева и наставља:

- Радиле смо заједно, то зна цео свет и, људи који су продефиловали, а било их је милион за пет година, у „Лепези”, где смо сарађивале више од годину и по. Имала је свој сваки четвртак. Након дуже паузе створила се прилика и, што се тиче објекта и мојих партнера, да Весна може да наступа. Договориле смо се да она сваке суботе наступа у „Правој причи”. То би се десило свакако и да јој није отказан концерт на Ташмајдану – прича Марковићева па детаљно објашњава аферу „3.000 динара”, због које су наводно биле у свађи.

Фото: АТА имагес

 

– Ми смо најбоље пријатељице, биле и остале. Она и ја никада нисмо имале никакав неспоразум, збијале смо шале аконто те приче. Као што знате, курс се мењао, данас је 117, сутра 118, евро расте, пада, нека разлика, сића је била мање уплаћена. Неке 2.000, 3.000 мање је уплаћено, али нас две смо се томе смејале и због тога никада није био доведен наш однос у питање. Сарадња ће трајати докле год она буде желела. Спој нас две је неприкосновен. Она не наступа овде, иде тамо где сам ја – испричала је Зорица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: