Важи за једну од најлепших дама на нашој јавној сцени, а не крије да јој комплименти које добија и те како пријају.

ФОТО: АТА / Антонио Анхел

 

Она је недавно поделила како изгледа без трунке шминке, што је одушевило многе.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм јована___пајиц

 

- Уморна од умора, ал' сам као лепа, природна и ћорава! - написала је тад.

- Деца спавају, па у миру могу да се страобаљујем на помисао шта сам спремила да вам презентујем почетком следећег месеца - додала је том приликом.

Она је, иначе, недавно отворено причала о разводу од колеге Александра Цветковића, илити Салета Тропика.

Фото: Инстаграм принтскрин/грееноффице

 

- Нисам се удала да бих се развела. Нисам то желела, па ми је то био некако животни пораз. Је л' могуће да ја то не могу да одржим... А заправо, схватам да венем - рекла је тад на почетку Јована.

- Схватам да су све веће и веће разлике између нас, да је неразумевање постало непремостиво. Да ту више никог не чује. Да се ми само надјачавамо. Да умањујемо осећања оног другог. Да ако ја сад кажем, на пример, не волим те, да мени може да каже, шта ти знаш, да ли ти мене волиш или не волиш... Ти не знаш шта причаш... И онда, на крају, негде, ко сам ту ја? Шта ја мислим у ствари? Можда ја и не осећам ово што осећам - додала је она.

- Потпуно се изгуби додир са реалношћу. Уђеш у неки потпуно други идентитет, присвојиш га као да је твој, али тело се бори. Као неко страно тело. И сад, ко је ту заправо толико јак да издржи то... - причала је Јована у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић", која се емитује понедељком на Блиц ТВ.

Блиц