Važi za jednu od najlepših dama na našoj javnoj sceni, a ne krije da joj komplimenti koje dobija i te kako prijaju.

FOTO: ATA / Antonio Anhel

 

Ona je nedavno podelila kako izgleda bez trunke šminke, što je oduševilo mnoge.

FOTO: Printskrin Instagram jovana___pajic

 

- Umorna od umora, al' sam kao lepa, prirodna i ćorava! - napisala je tad.

- Deca spavaju, pa u miru mogu da se straobaljujem na pomisao šta sam spremila da vam prezentujem početkom sledećeg meseca - dodala je tom prilikom.

Ona je, inače, nedavno otvoreno pričala o razvodu od kolege Aleksandra Cvetkovića, iliti Saleta Tropika.

Foto: Instagram printskrin/greenoffice

 

- Nisam se udala da bih se razvela. Nisam to želela, pa mi je to bio nekako životni poraz. Je l' moguće da ja to ne mogu da održim... A zapravo, shvatam da venem - rekla je tad na početku Jovana.

- Shvatam da su sve veće i veće razlike između nas, da je nerazumevanje postalo nepremostivo. Da tu više nikog ne čuje. Da se mi samo nadjačavamo. Da umanjujemo osećanja onog drugog. Da ako ja sad kažem, na primer, ne volim te, da meni može da kaže, šta ti znaš, da li ti mene voliš ili ne voliš... Ti ne znaš šta pričaš... I onda, na kraju, negde, ko sam tu ja? Šta ja mislim u stvari? Možda ja i ne osećam ovo što osećam - dodala je ona.

- Potpuno se izgubi dodir sa realnošću. Uđeš u neki potpuno drugi identitet, prisvojiš ga kao da je tvoj, ali telo se bori. Kao neko strano telo. I sad, ko je tu zapravo toliko jak da izdrži to... - pričala je Jovana u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", koja se emituje ponedeljkom na Blic TV.

Blic