Лидија Вукићевић и те како води рачуна о линији, а успела је да скине велики број килограма са променом која јој је била преко потребна.

- Увек ослушкујем своје тело, па сам у последње време променила начин исхране. Животиње обожавам и већ годинама не једем месо, нити носим крзно, а сад сам се одрекла и неких масних и слатких залогаја - рекла је недавно.

Фото: АТА имагес

 

- Резултат је да имам више енергије и већу покретљивост. Са 62 килограма на 175 центиметара висине могу да обучем све што пожелим, и то ми причињава задовољство. Вратила сам килажу из времена кад сам снимала "Бољи живот" - додала је Лидија за "Hello".

Атрактивна глумица има јасан став о пластичним операцијиама.

- Немам ништа против. Штавише, поздрављам домете медицине, али нагомилани ботокси се пре или касније виде. Чак и да прибегнете свим могућим операцијама, опет не можете да преправите цело тело. Кожа је та која одаје године, а ако је не негујете, додаће вам коју више. Знате ли како ја доводим линију у ред? Купим фармерке број мање и кажем себи: "Ући ћеш у њих". То ми је мотив да смршам. Нико срећнији од мене када их на крају обучем - истакла је глумица, којој често поручују да изгледа и до 20 година млађе.

Фото: АТА имагес

 

- Не може жена да почне да се негује са четрдесет година, а онда да очекује да у шездесетој изгледа добро. Али, ако од осмог разреда почне да води рачуна о себи, прикладно том узрасту, резултати ће бити видљиви када за то дође време. Култ неговања стекла сам у кући, поред мајке, и то ми је с временом постало рутина. Свако вече, пре одласка на спавање, задржим се у купатилу бар пола сата. Нисам нарцисоидна, само сам тако научила. То је и начин поштовања сопствене личности - рекла је глумица.

БОНУС ВИДЕО: