Током два и по сата, јутјубер и поп дива прошли су многе теме које су интригирале, али и насмејале 180.000 гледалаца.

Ипак, оно што је све запрепастило јесте изјава Јелене Карлеуше да је Бака Прасе наводно имао интимни однос са Лепом Лукић.

Поп дива је сада искористила прилику да се јавно обрати старијој колегиници:

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Baka Prase

 

- Лепа, молим те, ја сам се зезала. Волим те, обожавам, те. Још са тобом да идем на суд, само са тобом од певачица нисам била на суду. Шалила сам се - истакла је ЈК у поткасту код македонског јутјубера Стефана Лазарова, па додала:

- Она се наљутила. Лепа, ја сам само рекла да си видела Баку Прасета и да си чула свашта за њега. Мислим да нема појма шта сам ја рекла, него да су јој новинари пренели неку глупост - говори Јелена, па поентира:

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Baka Prase

 

- Ако погледа, схватиће о чему се ради. Обожавам те, Лепа, велики поздрав за тебе - завршила је Карлеуша на ову тему.

Лепа запретила тужбом

Чувена певачица поводом ових навода није штедела речи на рачун млађе колегинице.

Фото: АТА имагес

 

- Одликовао ме је председник државе Александар Вучић, трајем толико колико трајем без мрље у каријери, како можете да ме деградирате таквим бљувотинама? Како можете да ме зовете због бљувотина Јелене Карлеуше? Дај боже да њој траје каријера колико мени траје и да се посвети песми, а не оваквим стварима. Не желим ни да знам детаље тога што је рекла нити да пустим да ме то отрује. Пустите ме да умрем на миру и достојанствено без да ме узнемиравате таквим лажима. Чиме сам ја заслужила да ми се у овим годинама качи свака будала.Трпела сам и ћутала о свакаквим аферама док сам била млада, а сад је стварно доста. Поштујте то што остављам иза себе једног дана када умрем ако већ други не поштују мене и све што сам урадила за културу ове земље - закључила је Лепа за Ало!.

БОНУС ВИДЕО: