Јеленина тетка Љубица Марковић, која је данас у Палати правде требало да сведочи на суђењу Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене Марјановић 2. априла 2016, није се појавила у суду.

Међутим дошла је Јеленина сестра Теодора Крсмановић.

На питање адвоката Николе Думнића у каквим је односима са Зораном сада, одговорила је "чујемо се, он је отац моје сестричине".

Теодора је потврдила и да јој је Јелена послала слику на вибер на којој се видела модрица на њеној руци, али да није било крви и посекотине.

Фото: Новости/П. Милошевић

 

 

Подсетимо, Марјановићева одбрана тврди да Јеленина крв пронађена на задњем седишту мерцедеса, којим су се кобног дана одвезли на насип, потиче од посекотине коју је задобила док је мењала гуму на аутомобилу.

Марко Каровић Теодора Крсмановић на суђењу Зорану Марјановићу
После паузе, судско веће је Теодори Крсмановић показало фотографије Јеленине повреде руке, па је она појаснила да се на њима види посекотина, третирана јодом.

- Послала ми је једну фотографију. На овим фотографијама се види посекотина - навела је она и појаснила да је Јелени мама тада била у болници и да је са Зорановом мајком ишла да је обиђе, али да јој је пукла гума и да су јој врата гепека пала на руку када је хтела да узме резервни точак.

Фото: П. Милошевић

 

 

На питање судије Иване Рамић, какви су односи били у кући Марјановића али и између Зорана и Јелене, она је говорила на несто другачији начин него током првог суђења, правдајући се тиме да је у међувремену сазрела.

- Марјановиће познајем колико и Јелену, са њом сам у ту кућу ишла и пре него што су отпочели везу, док је снимала песме у студију. Касније, када су се венчали, ту сам проводила летње распусте, са Зорановим сином из првог брака Урошем сам одрасла. Јелену је јако погодило и променило када је умро њен отац, потом мој а и мајка јој се разболела. Изгубила је вољу за животом, то зна и Зоран. Истина је да је он њој причао да треба да тренира али ја сам другог карактета и мени би то сметало. Била сам тада млада па ми је сметало када јој каже "мораш да трчиш, као тетка си"- појаснила је она.

Фото: П. Милошевић, Н. Фифић, Н. Скендерија, Фејсбук принтскрин

 

 

Теодора је додала и да је Јелена много волела Зорана и да јој је он био први дечко.

- Био је пажљив према њој. То је оно што сам замерала тада, али сада сам старија и другачије гледам на то - рекла је она, а на питање судије да ли јој је Јелена говорила да има проблеме у тој кући, одговорила је да није и да је она тада била сувише мала да би јој се сестра жалила.

- У шали ми је рекла "кад се будеш удала, немој да живиш у заједници, то је много тешко". Поновићу, ја сам њих знала од детињства, у кући је био добар однос - рекла је Теодора Крсмановић.

Наставак суђења је заказан за 17.децембар.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: