Како наводи астролошкиња Дарка Цветковић, за водитељку телевизије "Пинк" је ово тек почетак иностране каријере. Дарка је открила шта водитељку чека на овом узбудљивом путовању за које се Јована спремала и најављивала га.

- Интервју са Трампом ће бити пре свега њему занимљив јер се сусреће са неким ко може да му стане на црту у комуникацији. Трампу треба представити Јовану као нешто ново у Америци, јер он је пре свега бизнисмен, па онда политичар. Овде би требало да пресуди Јованина фортуна која се налази на Трамповој тачки МЦ или десето поље које преставља управо врхунац неба, каријере, моћи.... Интервју са Камалом Харис може бити озбиљан, званичан, али са дозом пријатног хумора - каже Цветковићева и додаје да Јована као неко ко има јаког Сатурна у свом наталу мора да сања велике снове јер је управо та планета нешто што представља моћ, успех и васт. Након што очара Трампа звезде Јовани предвиђају наставак телевизијске каријере у Америци, рад за телевизију у САД која је заправо из Србије, али и могућност за покретање сопствене продукције, па чак и за дефинитивно пресељење на амерички континент. 

- Одлазак у Америку под утицајем ретро Јупитера указује на то да ће се она враћати на то место, заправо одлазити и долазити. Најјачи аспекти су од 2026. Када може да очекује и свој коначни останак у Америци али и даљи рад на ТВ и сарадњу са домовином. Оно што је занимљиво јесте да Јована има предиспозицију да има своју продукцију, наравно да је то повезано оног момента када Јупитер уђе у знак лава јер сама симболика њеног аспекта представља место које сија, пуно гламура (лав) а Јупитер представља место где има пуно новца, камере, филм, фотографија, висока мода, тако да је за њу најбоље да буде повезана са Лас Вегасом и Холивудом - наводи Дарка и додаје:

- Конкретно асцедент Јоване се поклапа са асцедентом Лас Вегаса, Сунце Менхентна је на Јованиној тачки фортуне, што представља судбинску повезаност са тим делом града и могућност да се управо један од студија баш ту налази, ако не сада онда оног момента када се Јупитер приближи њеном подзнаку и наталном Јупитеру - закључује астролошкиња.

Фото: Танјуг/АП

 

Јовани ће овај одлазак донети познанства преко океана, а веза са Драганом ће бити само у једном тренутку пред изазовом. 

- Веза са тренутним партнером може да се настави у другој држави тачније у Америци само ако буду заједно радили и имали заједнички бизнис. Иако ће Јована имати пуно познанстава, понуда од различитих мушкараца, пресудиће она. Јована мора да има неког ко је подржава и прати, никако неког ко је затвара. Венера у шкорпиону јесте фатална, еротична, опсесивно посесивна али Јована ипак има јачег Сатурна у свом наталу, тако да ће увек да пресуди разум, дисциплина и рацио у односу на неку емоцију која није способна да издржи - закључује Цветковићева и истиче да ће Јовани 35. година бити веома важна.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: