Љубавни живот Јелене Карлеуше одувек је био интересантан, поготово од када се развела од Душка Тошића.

Приликом гостовања у једном подкасту певачица је открила да је заљубљена.

- Ја ни првог ни другог мужа нисам видела на разводу. Видела сам само њихове адвокате. Увек сам се појављивала на разводу, али се моји мужеви не појаве, него адвокати, почела је причу Јелена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Можда не могу да ме погледају у очи. Када је реч о Душку, мислим да сам ја учинила све да се 17 година наше везе, брака и породице не баци у воду. 

А он је учинио све да ми покаже и докаже супротно.И колико год сам се ја трудила да се то не распадне, Душко је био тај који је желео да се разведе и да се растури наша породица. Он није могао да се носи са притиском свега онога што су медији радили нама и мени. 

Зашто ми да будемо у добрим односима сад? Требало је да се труди да будемо у добрим односима док смо били у браку, рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Требало је да се труди да се бори за овакву жену, али не можеш ти никога натерати да те воли и да на силу буде у браку. Не можеш никога натерати на силу да не излази и да не пије, да буде веран, рекла је она, а онда је открила и да је заљубљена.

- Да, заљубљена сам. Небитно у кога, али никако у Баку, какав Бака. Он је фин дечко, сигурно ће се помирити са својом девојком, закључила је Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО: