Предраг Цуне Гојковић је, како су многи писали и коментарисали, био највећи господин на нашој естради.

Нажалост, 2013. године, Гојковић је доживео мождани удар, који му је значајно отежао живот.

Иако се годинама трудио да се опорави, његово здравствено стање оставило је трага, а кретање и говор су му постали отежани. Ипак, упркос физичким изазовима, Цуне никада није изгубио своју ведрину, вољу за животом, али најтеже му је падао губитак могућности да се дружи са људима.

Фото: М. Анђела

 

 

- Мој живот је данас једноличан. Само кревет, тоалет и сто за доручак, ручак и вечеру. Тешко ми пада. Не могу да шетам, а требало би само мало више да вежбам, говорио је с тугом, али и с призвуком разумевања да су године учиниле своје.

Током читаве борбе с болешћу, о њему су бринуле његова супруга Лепосава и њихове ћерке Катарина и Наташа.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Породица му је била неизмерна подршка у најтежим тренуцима, а супруга је предано водила бригу о сваком аспекту његовог опоравка. Његове ћерке, Катарина и Наташа, биле су уз њега, пружајући му утеху и љубав, не допуштајући да се осећа усамљеним.

Сахрањен је 2017. године у Алеји заслужних грађана, на гробу се веома емотивно обратила Цунетова ћерка, глумица Катарина Гојковић.

- Размисљам синоћ како да почнем. Ти и ја већ пет дана водимо нечујни разговор. Кажеш ми буди јака због маме, Наташе, Мие, Сергеја и мене. И јесмо тата. Кажеш имао си све. И јеси тата. А најважније имао си породицу. Роје се слике у глави: детињство, мама и ти плешете, деца смех... мисли прекида звоно телефона. Људи из целог света плачу, ми њих тешимо. Да, тата, био си велики човек. Враћам се нашем нечујном разговору, јер је са тобом Он и знам да те нечујно води. Колико год да си урадио за свој народ и своју земљу мало је какав си био према нама. Хвала ти тата сто си живео часно. Путуј са богом и анђелима и видимо се једног дана, рекла је Катарина Гојковић.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: