Критику је овај пут упутио Драган Стојковић Босанац младом такмичару Зорану Петровићу Золету. Ако не може да их прокоментарише у музичком смислу, онда то учини тако што ће коментарисати њихов изглед. Прва емисија Звезда Гранда није могла да прође, а да Драган Стојковић Босанац, такмичарима не нађе неку ману.

Међу првима, свој  глас је дао Александар Милић Мили, а потом и  Светлана Цеца Ражнатовић. Марија Шерифовић је била следећа, а потом и остали чланови жирија. Снежана Ђуришић није одмах гласала, али када је чула како Петровић пева хит Тошета Проског "Пратим те".Овај кандидат одмах у старту је освојио свих 8 гласова.

Чак је и водитељка Ана Севић истакла да је сан сваког певача/такмичара да добије свих осам гласова. И то је била прва осмица у статној емисији.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Феноменално! Стварно си пријатно изненађење за вечерас.Лепа боја, емоција, све ми се допало.Браво дечко- констатовала је Цеца.

Одмах се надовезала евровизијска победница.

- Сад ће стварно звучати сумануто, али буквално је певао петнаест секунди и одмах сам се сетила ко је он и његове косице. Коначно певаш лепо и здраво. Браво - закључила је Марија.

Са њом се сложила и Ђуришиева:

- Одмах се чуло да је то неко ко има искуство, ко зна и може да буде баш добар певач- оценила је истакнута музичка уметница.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Међутим, хаос је настао када је Драган Стојковић Босанац прокоментарисао његов изглед.

- Ја сам дао да, али Зоки што си се угојио? Сад си исти као Марија - рекао је он.

Шерифовићева је одмах реаговала:

- Ајде, пусти човека на миру, бре - добацила је љутито.

Босанац је потом додао:

- Зоран је добар певач.Био је некад мој кандидат, када је имао косицу и кад је свирао контрабас. Сад сам се сетио,могао си ти то да кажеш, а не ја. То је срамота не поменути оваквог ментора-скренуо је пажњу Зорану.

Онда се убацила и Ана Бекута која је набацила Босанцу:

- Ти се препорушујеш, али нема везе, мислим да заслужујете један другога - скренула је пажњу Ана.

 Стојковић је на то био изричит:

- Наравно да се препоручујем и треба одабрати оваквог ментора.Ја знам да ће он мене изгласати- био је самоуверен Босанац.

Фото: АТА

 

Ана је додала:

- Певаш срцем и то је највећи квалитет- истакла је Бекута.

Ђорђе Давид је имао савет за Петровића:

- Ја бих на ово додао да си лак у свему томе. Јесте, чује се трема, али некако је дало крви на стејџу. 

Вики је пажљиво слушала колеге,није имала замерке већ је била прецизна:

- Поред свих похвала, само бих рекла да "Звезде Гранда" изроде много добрих певача.Мислим да је ова година баш твоја- истакла је

Када је дошло време да Золе одабере свог ментора, Босанац је био сигуран да је то баш он, али се Петровић одлучио за Шерифовићеву.

БОНУС ВИДЕО: