Босанскохерцеговачка певачица Алдина Бајић оптужила је супруга, музичара Адиса Цигура, за насиље у породици.

Како наводе тамошњи медији, већ дуже време се причало да постоје проблеми у браку Алдине и Адиса, а због Алдининог лошег здравственог стања певачица је отказала наступ у Немачкој.

Фото: Инстаграм принтскрин/adisaldinacigura, принтскрин друштвене мреже

 

 

Један власник клуба у Немачкој добио је наводно поруку од брата Адиса Цигуре да се наступ помера јер Алдина није добро, а Адис се налази у затвору у Зеници.

Неколико дана касније, појавио се стравичан видео запис (погледајте га на ОВОМ линку), који је настао у дневном боравку поменутог естрадног пара. На том снимку се види како Алдина седи на каучу у дневном боравку. У једном моменту Алдина даје Адису телефон, а онда он почиње да је снажно удара шакама по глави, обара је на под, а онда почиње да је удара ногом по глави. Након тога је хвата за косу и вуче по поду.

Фото: Инстаграм принтскрин/adisaldinacigura, принтскрин друштвене мреже

 

 

Како тврде извори, Алдина Бајић је 24 сата под лекарском негом и под јаким медикаментима. Како преносе, певачица је због повреда била више од два сата у дубокој несвести. Наводно су Адису сметале њене животиње, пси и мачке које су јој биле као терапија након напорног рада, наступа, певања. Оптуживао је и за прељубу, а како тврде босанскохерцеговачки медији посебно је био киван на њу што је посао био у паду.

Фото: Инстаграм принтскрин/adisaldinacigura, принтскрин друштвене мреже

 

 

Подсетимо, Алдина Бајић није никада имала лагодан живот, борила се за егзистенцију, а пре десетак година боловала је и од тешке болести - карцинома.

 

 

Према информацијама које су објавили БиХ медији, Адис има забрану приласка његовој још увек законској супрузи Алдини Бајић.

(Нај портал)