Насиље се догодило у породичном дому пара (снимак погледајте на ОВОМ линку), а поводом тога огласио се и певач Шериф Коњевић: 

- Јутрос сам чуо за то. Знате како, ја тог момка познајем, сарађивали смо веома успешно и он је увек био коректан. У његов приватан живот се никад нисам мешао, а неко време не радимо заједно, па не могу да вам кажем нешто у шта нисам упућен. Познато је то да ја не волим да се мешам у туђе животе. Наравно да насиље не подржавам, нарочито над женама, дамама, то никако. Сматрам да лепим и цивилизованим разговором између двоје људи свака несугласица може да се реши и да се превазиђу непријатне ситуације - рекао је Коњевић за Курир.

Фото: Инстаграм принтскрин/adisaldinacigura, принтскрин друштвене мреже

 

Према писању босанских медија неко време је почело да се шушка да није нешто у реду између сапутника, а уУбрзо се појавио стравичан видео запис, који је настао у дневном боравку поменутог естрадног пара. На снимку је Алдина седела на каучу у дневном боравку где је и дошло до насиља у породици.

Алдина важи за једну од најтраженијих босанских певачица, а у свет музике је закорачила са само 13 година. Она чак и пише песме сама. Певала је многим регионалним звездама на приватним прославама, између осталог и фудбалеру Миралему Пјанићу. Како наводе тамошњи медији, Алдина је наступала заједно са супругом Адисом, који је иначе био музичар код Шерифа Коњевића у бенду.

Фото: Принтскрин/Твитер/Trninfo.ba

 

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова.

БОНУС ВИДЕО: