Њих двоје су заједно дошли у Сава Центар у којем је Александра Радовић направила концет у част двадесет година своје музичке каријере.

Фото: ТВ Прва ппинтскрин

 

Ирина и Радмило су већ дуже време заједно, али осим на друштвеним мрежама у јавности се до сада никада нису појављивали заједно. Ипак, чини се да је ово велики корак за овај, сада већ свима добро познати пар.

Они су се удобно сместили у првим редовима како би уживали у концерту Александре Радовић, а Ирина током целе вечери није скидала осмех са лица о чему сведоче и фотогрфафије које су настале ове вечери.

ФОТО: Ата М.М.

 

Иначе, Јанковић је заменик директора УКЦ у Нишу, а током пандемије корона вируса био је чест гост емисија, па је стручним излагањима на телевизији постао један од омиљених лекара у народу.

Ирина иза себе има један брак и ћерку коју је добила у заједници са ријалити учесником Савом Радовићем. Сава је био велики шармер те 2006. године и освајао је девојке где год се појави, док је Ирина водила ријалити "Велики брат" у ком је он учествовао.

Иако веома заводљива и позната Ирина се дуго у јавности није изјашњавала о свом емотивном статусу. Сада је кончано јасно да је водитељка срећна, јер је згодни доктор уједно и први мушкарац с којим је обелоданила везу у јавности. 

Глоссy