Сви се понекад посвађамо с партнерима, било због ситница или већих несугласица. Но, постоје људи који једноставно не могу одолети добрим расправама и често се нађу у жару свађе.

Њихова енергија и страст често их доводе до сукоба, па и када то није потребно.

Према астрологији, такви су људи рођени у следећим хороскопским знаковима.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Ован је познат као ватрени борац, а то се односи и на њихове везе. Овај знак никад не бежи од сукоба, напротив, у њима ужива. Овнови су импулсивни, увек спремни за "бојно поље" љубавних несугласица. Њихова страст може брзо прерасти у ватрену свађу јер једноставно не подносе кад ствари нису по њиховом.

Али, не брините, Овнови се никад не љуте предуго - једном кад битка заврши, они су опет заљубљени до ушију. Дакле, ако сте с Овном, припремите се за интензивне расправе, али и још интензивнија помирења.

Близанци

Ако постоји знак који може водити расправу с обе стране, то су Близанци. Овај знак дословно воли да глуми адвоката у било којој ситуацији. Њихов ум ради сто на сат и уживају у интелектуалним двобојима. Близанци воле да се свађају јер им то пружа прилику да истраже све стране проблема, али понекад њихов партнер не види то баш као интелектуалну игру.

Близанци једноставно воле причати - и причати - па чак и ако је тема тривијална. Зато, ако сте у вези с Близанцем, припремите се на разговоре који ће започети као неважне ситнице, а завршити као филозофске расправе о смислу живота.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО: