Ован

Ован, први знак зодијака, познат је по својим јаким лидерским квалитетима и урођеној жељи да буде на првом месту. Захваљујући владавини Марса, планете рата и страсти, Овнови су често директни и такмичарски настројени. Овај ватрени знак не бежи од изазова и често преузима контролу, што се понекад може да изгледа као егоистично. Њихов храбар приступ може их учинити одличним лидерима, али такође треба разумети танку линију између самопоуздања и ега.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови су краљеви и краљице зодијака, којима влада Сунце, које је центар нашег Сунчевог система. Због тога се Лавови осећају као да би и они требало да буду у центру пажње. Одишу самопоуздањем и харизмом, често привлачећи лојалне пратиоце. Њихов понос и жеља да им се диве понекад могу бити егоистични. Лавови воле признање и воле да буду похваљени за своја достигнућа и креативност.

Шкорпија

Шкорпија, водени знак познат по свом интензитету, има снажно присуство и магнетну личност. Захваљујући владавини Плутона, који је посвећен моћи и трансформацијом, Шкорпије су често фокусиране на контролу и превладом својим окружењем. Због њихове одлучне и понекад тајновите природе којом следе своје, често амбициозне циљеве могу постати прилично егоистични.

Јарац

Јарчеви су вредни радници зодијака, познати по свом дисциплинованом и практичном приступу животу. Захваљујући владавином Сатурна, планете одговорности и структуре, Јарчеви увек циљају високо и одлучни су да достигну врх. Ова амбиција се понекад манифестује као снажан его, јер Јарчеви могу бити прилично фокусирани на своје личне циљеве и достигнућа.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Водолија, ваздушни знак којим влада Уран, планета иновација и побуне, високо цени слободу и индивидуалност. На њих се често гледа као на напредне зодијачке мисли, који увек желе да изазову статус кво. Ова снажна жеља за независношћу и јединственошћу понекад се може схватити као егоистична, посебно када Водолије инсистирају на томе да је њихов пут једини прави, објашњава Astro Talk.  

БОНУС ВИДЕО: