Јана Тодоровић важи за певачицу која има највеће груди на естради, а сада је проговорила о мукама које мучи због њихове величине.

За разлику од многих колегиница, које често посећују естетског хирурга како би увећале усне и груди, Јана жели да своје груди смањи.

Фото: Душан Цакић

 

 - Због великог обима груди и њихове тежине, имам проблем с кичмом. Међутим, уколико бих оперисала кичму, за кратко време опет бих имала проблема због обима груди. Према савету лекара, бићу принуђена да смањим попрсје - испричала је Јана једном приликом, али је признала и да се њеном супругу уопште не допада та идеја.

- Иван ми не да да их смањим, мене боли кичма од њих. Смањила бих их на мрвице. Кад бих смањила груди изгледала бих мршавије.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм janavip

 

Фолкерка неретко истиче да би највише волела да нема уопште груди, али да њен супруг у њима ужива.

- Ако ми верујете, више бих волела да сам равна као даска! Обожавам да спавам на стомаку, а овако је то неизводљиво јер имам балоне уместо груди, али добро, тако је, како је. Сећам се да се полемисало о томе да ли сам стављала силиконе или нисам, а кад су се људи уверили у то да су ми груди природне, почели су да пљуште комплименти. Сви мисле да је то одлична ствар, а заправо то највише одговара мом супругу, који у свему томе ужива и воли што сам обдарена. о, да знате да велике груди имају и своје мане - рекла је својевремено Јана.

БОНУС ВИДЕО: