Jana Todorović važi za pevačicu koja ima najveće grudi na estradi, a sada je progovorila o mukama koje muči zbog njihove veličine.

Za razliku od mnogih koleginica, koje često posećuju estetskog hirurga kako bi uvećale usne i grudi, Jana želi da svoje grudi smanji.

Foto: Dušan Cakić

 

 - Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje - ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

- Ivan mi ne da da ih smanjim, mene boli kičma od njih. Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila grudi izgledala bih mršavije.

FOTO: Printskrin Instagram janavip

 

Folkerka neretko ističe da bi najviše volela da nema uopšte grudi, ali da njen suprug u njima uživa.

- Ako mi verujete, više bih volela da sam ravna kao daska! Obožavam da spavam na stomaku, a ovako je to neizvodljivo jer imam balone umesto grudi, ali dobro, tako je, kako je. Sećam se da se polemisalo o tome da li sam stavljala silikone ili nisam, a kad su se ljudi uverili u to da su mi grudi prirodne, počeli su da pljušte komplimenti. Svi misle da je to odlična stvar, a zapravo to najviše odgovara mom suprugu, koji u svemu tome uživa i voli što sam obdarena. o, da znate da velike grudi imaju i svoje mane - rekla je svojevremeno Jana.

BONUS VIDEO: