Музичари су се први пут срели на аеродрому.  Дара је била на степеницама, а Слоба у лифту на аеродрому. Певач и певачица су игнорисали једно друго. 

Слоба је носио верску књигу коју је претпоставља се читао на лету, слушалице и телефон, док је Бубамара путовала је у удобној, белој тренерци, која јој је била изузетно комфорна, а у руци је држала торбицу и кесу. 

Дара је дала своју изјаву пре неколико месеци у вези песме "Инфаркт душе"

- Марина Туцаковић ме је звала 2021. године да чујем песму. Дошла сам, одушевила се, снимила сам песму, још са момком тим, Жељком Николићем, који тек почиње... Аутори имају ту песму, је ли, и чује је Слоба. Нудио је Цеци и Тањи Савић песму, да сниме као дует. Цеца је одбила. Знао је да је песма купљена! - рекла је Дара у емисији "Амижи шоу", па додала:

- Жељко је чуо да се Слоба хвали да је то његова нова песма. Била сам на сахрани Слобиног оца, помагала му, ниједног момента није позвао ни мене, ни Жељка! Песма је два пута продата! Рале је радио песму са Марином. Слоба подмеће ногу дечку који тек почиње. Е, онда сам му скинула песму са Јутјуба. Сад ће и суд, и све, свашта ће ту да се дешава - била је љута певачица.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: