Очекивано, највећи број естрадних звезда наступиће у српској престоници и омогућити да Београд за дочек још једном потврди свој статус европске престонице ноћног живота и најбољег провода.

За дочек 2025. године највеће звезде уговориле су астрономске зараде за наступе у Београду, а предњаче Лепа Брена, која ће из новогодишње ноћи изаћи богатија за 110.000 евра, и Аца Лукас, који ће узети 100.000 евра. Исти износ добиће и Саша Матић. Брени ће у најлуђој ноћи друштво на бини правити Ацо Пејовић, и то за 80.000 евра.

Фото: АТА имагес/М. М.

 

Ни Лукас неће бити сам, па ће с њим на истом месту певати млађе колеге Урош Живковић и Александра Младеновић, али за далеко мање хонораре - 20.000 и 15.000 евра.

Добра забава загарантована је и у луксузним београдским хотелима. Највише ће профитирати Теа Таировић, која ће у први дан 2025. године ући са 50.000 евра више на банковном рачуну, а Слоба Радановић са 40.000 евра. Поп звезда Наташа Беквалац и ове године има стандардно добру цену, па ће од новогодишњег наступа инкасирати 45.000 евра. Добар хонорар имаће и легенда фолк музике Мирослав Илић, који ће певати за 40.000 евра.

Фото: АТА имагес/А. Х.

 

Мало мање новца од Наташе зарадиће Радиша Трајковић Ђани - 40.000 евра и Јана Тодоровић - 30.000 евра. На познатом београдском сплаву госте ће забављати Дарко Лазић и Рада Манојловић, који ће певати за хонораре од 35.000 евра.

Више извора блиских естради потврдило је ову информацију, а оно што сви кажу јесте да је потражња огромна.

Фото: АТА имагес

 

Менаџер Горан Лечић Лека испричао је како је то у случају певача с којима он сарађује.

- Код мене у продукцији су малтене сви певачи већ ангажовани. Цене су у нашем случају остале као што су биле и прошле године. Београд је и даље лидер што се тиче певача у смислу тржишта и рада. Наравно, и по Србији и Црној Гори - рекао је Лечић за Курир.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: