На друштвеним мрежама се појавио снимак актуелне водитељке која је пре запослења на телевизији "Пинк " радила на "Хепију". После ријалити емисије, она је са Миломиром Марићем водила јутарњи програм. 

Испод поменутог снимка освануо је низ коментара на рачун водитељкиног изгледа и понашања сада и пре: 

- Добро јутро, Србијо. Ви гледате први јутарњи програм у нашој земљи. Моје име је Јована Јеремић и бићу са вама до 7 часова овога јутра - обратила се тада водитељка гледаоцима. 

Водитељка је имала риђу косу, а одевне комбинације су биле затвореније него данашње. 

- "Баш је била љупка", "Нормална, без комплекса", "Лепа и пријатна", "Била је љубазнија, шта јој се десило у међувремену" - били су само неки од коментара. 

- Ја против Марића немам ништа лично, чак ми је врло драг и волим га, али сигурно му нећу дозволити да му пролазе ове форе. То може да проба код девојака које форсира да са њим воде јутарњи програм. Њему треба да буде и награда и казна што је једино Јована Јеремић успела, ниједна од девојака које он форсира није направила каријеру. Треба да буде поносан, ипак је произвео једно медијско чудовиште - Јовану Јеремић. Ја сам Марићево ремек-дело, и то му је уједно највећа казна, а и награда. Иако га волим највише на свету, сам је бирао ово... Сад ће да осети шта значи кад је*е Јована Јеремић - поручила је тада за домаће медије. 

БОНУС ВИДЕО: