Бака Лилијан Доринак у својој 94. години је један од омиљених инфлуенсера на друштвеној мрежи Тик Ток. Њена отвореност о љубавном животу и жеља да нађе правог одушевила је бројне кориснике, а овога пута пожалила се да је раскинула.

Романса је планула у старачком дому, а онда је након раскида одлучила да проговори о разлозима, али и да му проучи да га је већ преболела, јер нема времена за губљење. 

- Овај видео је за мог бившег. Ако ниси ти, настави да скролујеш. Готово је! Готово! Преболела сам те и то за само две недеље. А теби ће требати године да ме преболиш. Срећно. И гледај ово. Блокирам те. Блокиран си. И престани да долазиш у мој старачки дом. Забрањен ти је приступ. На рецепцији имају твоју слику! И знаш шта, никад ми се нису свиђале ове минђуше које си ми купио. Знам, ово су лажни дијаманти. Мислиш да сам глупа? Ћао! Не волим те - поручила му је бака.

Мреже "горе"

Као и већина видеа бака Лилијан и овај је постао виралан, а насмејао је и велики број Срба, који су признали да су одушевљени њеним потезом.

"Легенда је диктирала списак непожељних гостију на својој сахрани. Испробавала одевне комбинације за ту прилику. Обожавам је, неуништива је и страшно забавна", "Бака змај", "А ми млађи као немамо воље више. Ма знаш шта..", "Бака Дроњак, ћерка и ја смо њени фанови", писали су они.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: