Деца обожавају да гледају његову "Лагалицу", а многима је познат и као водитељ који је 2014. са Маријом Килибардом стајао на бини познатог шоу програма "Твоје лице звучи познато"

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

Знате ли шта је перкусиониста? Е па управо то је Бојан Ивковић. По етимологији израз перкусиониста потиче из латинског језика и означава удараљкаша, односно музичара који свира удараљке. Управо то је занимање у којем је Бојан и те како успешан. 

Бојана Ивковића домаћа публика памти као водитеља такмичарског шоу програма Твоје лице звучи познато. Он је пример да око нас живе веома талентовани људи, који раде неке лепе и корисне ствари, али нису много препознати у друштву.

Бојан је и водитељ и глумац и перкусиониста, а има свој бенд, а годинама свира и у у Васил Хаџиманов бенду. 

Бојан је страствени љубитељ природе, а обожава и да јаше коње. Осим свих ових улога, Бојан има и ону најважнију, он је отац двоје деце и поносни супруг једне Сање која му је годинама највећи ослонац.

Породични дом свио је у Земуну, где са породицом проводи доста времена. Његова деца су сада готово одрасли људи, Таре, која има осамнаест година и Алексеја, шеснаестогодишњака. 

Бојан је рођен у Вршцу, а студирао је фитофармацију на Пољопривредном факултету. Иако је стигао скоро до дипломе, стао је на претпоследњој лествици и оставо вечити апсолвент.

Факултет је одлучио да не заврши јер, како је рекао једном приликом, то није оно што је он сматрао да јесте. 

Глоссy