Млада певачица Тамара Милутиновић доживела је велику непријатност, због чега се хитно обратила јавности путем свог Инстаграм профила.

Фото: АТА имагес

 

Тамара је открила да отказује свој Новогодишњи наступ након што је, како је истакла, преварена од стране организатора. Уговор је, наводи певачица, потписан још у марту ове године, а организатор је без њеног знања увео промене.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм тамарамилутиновиц

 

- Драги моји, дужна сам да вас обавестим о томе да је дошло до велике непријатности када је у питању мој ангажман за дочек 2025. године. Ово радим због свих вас који сте планирали да заједно уђемо у нову годину, али и због тога што желим да моја публика зна шта се догодило, како бих на време спречила било какво извртање и манипулисање информацијама. За дочек 2025. године требало је да певам у Београду, на Сајму, са мојим колегом и пријатељем Урошем Живковићем. То је оно на шта смо мој менаџмент, и првенствено ја, пристали. Уговор је потписан још у марту месецу. Међутим, организатор је самоиницијативно одлучио да ја, уместо на договореном Сајму, певам на другом месту, на којем такође он организује дочек.Да све буде још невероватније, за то сам сазнала тек када је изашла реклама за дочек на том другом месту, а не на оном које је било договорено - рекла је певачица, а потом обавестила фанове о својој одлуци:

С обзиром на непоштовање договора на које, потпуно искрено, нисам навикла и прилично сам изненађена, одлучила сам да не пристанем на "измењене планове" организатора. Договор је договор и треба да се поштује, исто као и извођач са којим се тај договор направи.

Курир