Сандра Обрадовић је бивша мисица, манекенка и учесница ријалитија.

Постала је позната 2004. године Док се није повукла из јавности, пратили су је разни скандали, а један од њих су и вожње у алкохолисаном стању, а једном је изазвала саобраћајну незгоду.

ФОТО: АТА

 

Сандра је 2010. године била са певачем Слободаном Васићем, а након неколико месеци раскинула је везу.

Две године касније Сандра је, како се писало, била заљубљена у једног бизнисмена који је у том тренутку био пред женидбом, а 2013. године виђена је у друштву сестрића Богољуба Карића, Александра Саше Недељковића, али они нису желели да коментаришу свој однос.

Године 2014. манекенка је објавила снимак на коме се види да је у колима са албанским бизнисменом Ћазимом Османијем, те се спекулисало да је и са њим имала романсу.

Исте године је, како се писало, приведена због вожње у пијаном стању па је провела 12 сати у полицијској станици на Новом Београду. Довођена је у везу и са фудбалером Стефаном Михајловићем, што је демантовала.

Сандра Обрадовић је 2009. године учествовала у ријалитију "Фарма" и освојила треће место, а годину дана касније опробала се као водитељка емисије "Ништа за сакрити", која се емитовала на Пинку.

Повукла се из јавности, али је 2019. године опет је доспела у центар пажње када је затруднела, а онда 2020. године је пријавила свог тадашњег ванбрачног супруга В.Б. да ју је физички злостављао, као и да јој је након тога узео дете и пријавио социјалној служби.

- Никако сам, ево ме у Ургентном центру. Претукао ме је, није први пут. Пријављен је, има забрану приласка. Узео ми је дете на силу, под неким основима, не знам како. Сад, ево сад, пре пола сата - причала је тада уплакана Сандра.

Она је тада истакла да је злостављање почело док је још била у четвртом месецу трудноће и тврди да је због батина могла да изгуби бебу.

- Док смо се забављали није показивао знаке насилништва. Представио ми се као дечко који се бави грађевином. Да сам знала какав је, не бих планирала заједнички живот и направила бебу са њим - испричала је Сандра у својој исповести медијима.

Она је рекла да се тада није плашила за свој, већ за живот свог детета

- Само се плашим за живот своје бебе, која није поред мене. Андрејев живот поред оца је веома ризичан. Верујем у нашу државу и верујем да ће мене и бебу заштитити на прави начин, како и налаже наш закон о породици. Овим путем желим да се обратим свим жртвама насиља да моју ситуацију доживе као алармантну, да уче из мојих грешака, да имају храбрости да реагују истог тренутка и пријаве насиље без страха - говорила је тада.

Иначе, она је 2022. године такође пала на алкотесту и то у тренутку када је воила малолетно дете, а медији су писали да јенаводно В.Б. обавестио полицију о томе, а да је Сандра наводнио имала 1,84 промила.

Бивша мисица се тада огласила и рекла да је она савесна и одговорна мајка:

ФОТО: АТА

 

- Принуђена сам да се огласим поводом неоснованих напада на мене. Откако сам постала мајка повукла сам се из јавног живота и више немам додирних тачака с тим животом. Веома сам савесна и одговорна као родитељ и нећу дозволити да ме ико вређа.

- Дете ми је на првом месту и никада нисам била под утицајем алкохола као што неки желе да представе. Мој аутомобил није огребан. Све ми је јасно ко пласира и фингира овакве ствари да би ме представили у јавности као неподобну, али никоме то неће поћи за руком. На првом месту ми је син и увек ће то тако да буде. Јавни живот ме не занима и ово је моје прво и последње обраћање овим поводом - рекла је Обрадовићева пре 2 године.

Сандра је рођена у Бечу 1985. године, а одрасла је у Пожаревцу где је завршила основну и средњу школу.