Мина Јоксимовић, ћерка Жељка Јоксимовића, проговорила је о детаљима из свог живота, и том приликом признала колики је притисак јавности имала због презимена познатог оца.

- Одрастала сам као и сва друга деца. Иако сам била свесна очеве популарности и великог успеха, никада се због тога нисам сматрала посебном нити другачијом. Тата је увек био ту за мене кроз моје одрастање и трудио се усмеравати ме исправно, и животно и пословно - почела је Мина излагање, па открила да ли је имала одређене привилегије због њега.

Фото: Инстаграм принтскрин/minajokssimovic

 

- Не, баш супротно. Завршила сам државне школе и Музичку академију. Никада нисам имала привилегије, нити су ми се врата отварала због мог оца. Родитељи су ме учили да се за све морам изборити сама, а они су увек ту да ме подрже или помогну. Наравно, било је и тренутака када сам се сусретала с потешкоћама управо због познатог оца од стране појединих професора или вршњака, али све је то сада иза мене.

Мина је открила да ли жели да крене стопама свог оца.

- Видим се у свему што је повезано с музиком. Већ радим у студију, складам, пишем песме, продуцирам – а ускоро ћу представити јавности нешто своје.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/minajokssimovic

 

Мина је проговорила о етикети коју добијају деца познатих родитеља, да им је успех олакшан због породичних веза.

- Предрасуде су неизбежне, али увек сам веровала да рад говори сам за себе. Све што сам постигла резултат је мог труда и рада, и на то сам јако поносна. Приватни живот за мене је управо то – приватан. Природно нисам особа која воли делити такве ствари с јавношћу. И тако ће сигурно остати - рекла је она и открила да ли прижељкује сарадњу са оцем:

- Сваки дан радим с оцем у студију и још увек учим од њега. Сваки од нас ради на својим пројектима. Недавно је био гост у мојој ауторској емисији, коју сам направила као део мог магистарског рада, што ми је посебно драго.

БОНУС ВИДЕО:

(Нет.хр)