Жељко Јоксимовић има разлог да се поноси својом најстаријом наследницом Мином. Мина Јоксимовић је кренула музичким стопама као и тата. Њена нова објава на Инстаграму привукла је велику пажњу јавности. 

Мина не крије да обожава музику и да је то бити њен животни позив, те са поносом истакнуто на свом Инстаграм профилу држи у опису ''Дипломирани музичар''.

Фото: Инстаграм принтскрин/minajokssimovic

 

 

Познато је да је Жељкова наследница након факултета наставила са даљим школовањем, те је уписала мастер, а судећи по новој објави сада га је и успешно завршила на Филолошко-уметничком факултету Универзитета у Крагујевцу и то оценом - десет.

Јоксимовићева је на свом профилу објавила фотографију са мастер радом, а описом уз фотку разнежила је многе и ставила до знања својим пратиоцима да је музика њена истинска љубав.

- Одбранила сам мастер рад на тему Филмска музика Зорана Симјановића у филмовима Срђана Карановића. Истражујући његов свет звука, направила сам корак даље у свом - написала је Мина.

 

 

У коментарима испод њене објаве честитке су се само низале, а ни Жељко Јоксимовић није остао имун на овај велики успех своје ћерке Мине.

- Честитам љубави татина, препоносан сам - написао је Жељко.

БОНУС ВИДЕО: