Мајка глумице Снежане Савић преминула је пре неколико месеци, а глумица је проговорила о великом губитку са којим се и даље тешко носи.

- Још увек је некако свежа та бол, она је отишла пре пола године и мени је то некако баш онако рана једна. Хоћу да је позовем, а само се у тренутку сетим само да ње више нема,  рекла је Снежана за "Уна" телевизију.

Подсетимо, мајка Снежанe Савић преминула је у 91. години, а глумица је пре неколико месеци први пут говорила о болној теми.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мајка ми је преминула осмог фебруара и то ме је потпуно сломило, иако је она доживела дубоку старост, закорачила је у 91. годину, али без обзира на године то је један ненадокнадив губитак. Апсолутно, мајка је једна, губици својих створитеља, родитеља, мислим да је то много тешко, истакла је глумица једном приликом, па открила у чему проналази утеху.

- Доноси ми рад снагу, увек ме рад посебно некако инспирише, ходам лакше кроз ове године у којима сам, чак и кроз овај губитак који сам имала, да некако залечим своје ране, ако могу.

БОНУС ВИДЕО: