Када пронађете новац, пробајте да запамтите прву мисао која вам је прошла кроз главу, она обично указује на поруку коју вам шаље та ситуација. Од тога зависи и број који се налази на новчићу, а неки указују на то да треба да останете позитивни, неки да успорите и слично. 

Ако нађете:

Новац с бројем 1

Овај број повезан је с новим почетком, сигнализира на нове идеје, достигнућа, напредак и успех. Поручује вам да треба да останете позитивни и да долази ваше време.

Фото: Профимедиа

 

Новац с бројем 2

Овај број има поруку везану за независност и окружење. Указује вам на то да морате да научите да се прилагодите, да морате знати важност односа с другима јер, иако је независност важна и добра, постоје неке границе: не можете увек у свему бити сами, понекад је потребно сарађивати с другима, пише themindsjournal.com.

Осим тога, овај број има још неколико значења: трудноћа, хармонија, стрпљење и партнерство.

Новац с бројем 5

Овај број вам показује да имате способност да постигнете све што замислите и да је живот узбудљив. Време је за раст, ширење, промене и пустоловине. Кованица од пет динара, новчаница од 50 и 500 динара поручују вам да морате да искористите своје таленте, а не да их потраћите.

Фото: Профимедиа

 

Новац с бројем 10

Број 10 жели да вам поручи да верујете својој интуицији и урадите оно што се наумили и одлучили. Ослободите се страха јер ће вас те одлуке одвести до позитивних промена.

БОНУС ВИДЕО: