Глумица је први пут остала трудна када је имала само 20 година, а прошле године је проговорила о петој трудноћи. 

Фото: АТА имагес

 

 

На питање водитеља да ли је којим случајем трудна опет, казала је:

- С обзиром на то да је ова година преступна, време је за близанце. Мора нешто другачије - закључила је Мирка, па добила аплауз.

Иначе, глумица се често шалила на рачун своје бројне породице, коју је због природе супруговог посла на сваке две до четири године морала да сели у другу државу или пак град.

Фото: АТА имагес

 

 

Мирка је у 21. години постала мајка, а велику помоћ од самог почетка пружала јој је породица.

- Њих троје сам родила на почетку двадесетих, када нисам имала толико ни емотивне, ни животне зрелости. Сви моји пријатељи су у то време размишљали шта ће студирати, где ће изаћи, причали су о томе у кога су се заљубили, а ја сам се бавила потпуно другачијим темама. 

 О томе шта ми се дешава могла сам да разговарам само са мамом и тетком. Тада сам размишљала у стилу здрави су, сити су, суви су, супер, а сада, са 32, неупоредиво више знам, доста сам прошла, људи око мене су толико тога осетили и схватили - објаснила је глумица недавно у интервјуу за магазин "Хелло".

Фото: АТА имагес

 

 

Разлика између Михајла, који је треће дете у породици, и најмлађе Анике је седам година.

 - Андреј, Адријана и Михајло су већ велики, много ствари умеју сами, а има и активности које више не желе да раде са мамом јер им је то без везе. Због свега тога Аника је дошла као трешњица или јагодица на торти. Такође, тек сада схватају шта значи имати млађу сестру, јер кад је Андреј имао три године, крај себе је већ имао Адријану и Михајла. Он није био ни свестан шта значи бити старији брат -  рекла је тада глумица.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: