Певачица Славица Ћуктераш најавила је нову песму са колегом Ненадом Јовановићем, познатијим као Ненад Близанац, у емисији "Амиџи шоу".

Водитељ Огњен Амиџић је упитао Ненада како је дошло до снимања песме, а Славица је све време помно слушала шта њен колега прича.

Фото: АТА имагес

 

 

У моменту када је споменуо име "Жика", у студију су се сви збунили, а након тога је Огњен и питао "Који Жика?" Тада су сви почели да се смеју у студију, а певачица је говорила све време колеги да ју је увалио у проблем.

Фото: АТА имагес

 

 

 Огњен је потом замолио певачицу за коментар:.

- Јао, немој да буде забуне. То је сарадња, контакти - говорила је певачица с осмехом, а онда наставила

- То ниси требао да кажеш, ти не треба да причаш, ћути - говорила је Славица с осмехом, а онда је решила скрати причу

Фото: В. Данилов/АТА имагес

 

 

- Увалио си ме друже... Радим на пројекту већ пар месеци. Замолила сам Жику за помоћ. Он ми је изашао у сусрет. Он ће бити званични продуцент мог новог албума. Не правдам се, ово је истина. Жика ме је онда звао и рекао да Ненад има песму и ето то се десило. Да ли је сад о-кеј? - питала је Ћуктераш, све време с осмехом на лицу.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Пoдсећања ради, Жика је у великој животној исповести причао о браку, разводу, банкорту, али и о великој љубави певачици Славици Ћуктераш. Жика је открио да стављена тачка на ту љубав, али да му је Славица и дан данас драга. 

- Она је могла много више да направи у музици. Нисмо крили да смо били у вези јер је то била љубав, али се завршила. Славица је мени драга и за њу ме вежу лепе успомене.

БОНУС ВИДЕО: