Пар је наводно пре неколико месеци донео ту одлику, а комшије су мишљења да је ово само брачна криза, те да ће пар превазићи ову ситуацију јер имају двоје деце и важе за један од најлепших и најскладнијих парова: 

- Мислим да је све ово око развода, један кризни период. Њега виђам стално са децом, вози их у школу, сваки дан ту прође аутомобилом или мотором - прича један комшија из улице у којој живи породица Калинић.

Још један комшија дели став као и први комшија: 

- Чуо сам ту причу око развода, али нисам сигуран да ли је то истина, јер га виђам скоро сваки дан. Обоје одлично изгледају. Сигуран сам да ако су у свађи, да ће то брзо решити, деловали су као складан пар. Мислим да је ово можда само њихова тренутна криза. Имају двоје златне деце, много лепо су васпитани, Милана увек видимо како вози клинца на тренинг, а њу ређе виђамо, мада и кад је видимо, она је у колима, па и не комуницирамо - казао је он.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

У тренутку када је прича о разводу у јеку, комшиница истиче да сваки дан виђа Милана у улици да долази по децу: 

- Виђам га често, ту је по крају. Углавном долази често по децу да их вози у школу али не улази унутра. Дуго их нисам видела заједно, увек одвојено, али то је разумљиво, свако од њих има свој посао, аутомобил - каже комшиница, која је прочитала да Сандра има дечка: 

- Читала сам то и прича се по крају али само на нивоу тих писања. Она је лепа и атрактивна жена, изузетне харизме. Верујем да јој се удварају, а сада чаршија свашта прича. Увек када дође до развода људи причају да је ту неко неког преварио, не бих ја то узимала здраво за готово. Па шта и ако се су звенично развели, не значи да ту нема места помирењу.

Милан и Сандра Калинић венчали су се 2006. године у Цркви Светог Марка, а водитељева супруга је својевремено испричала како је запрошена.

- Видела сам да је Милан узнемирен, али нисам ни слутила због чега. Није ми се јело слатко и једва сам га послушала. Кад сам угледала прстен, занемела сам. То је значило да ме пита да ли ћу с њим да поделим живот. Била сам у шоку. Све ми је поиспадало из руку. Обоје смо били збуњени. Он се сабрао, изашао из кола и клекао. Само сам понављала: “да, да”. Заувек ћу памтити тај седми октобар - рекла је Сандра једном приликом, преносио је "Сторy".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: