Неда Украден у својој дугогодишњој блиставој каријери извела је мноштво хитова, али убедљиво највећи је "Зора је".

Певачица је гостујући у једној емисији говорила о сарадњи са Рајком Дујмићем док су снимали поменуту песму Неде Украден и присетила се како ју је довео до суза.

- Песма се звала "Јован лабуд". Рекла сам Ђорђу Новковићу да то промени, не могу човеку да певам лабудове. Предложили су да песма буде "Миланови лабудови", а ја сам се управо развела од Милана и рекла да могу да ме убију, али нећу да је певам.

Фото: АТА имагес/Р. З.

 

 

Када сам Рајку Дујмићу рекла да нећу да певам, он се наљутио и раскинули смо. Са собом је понео пет песама које смо већ снимили. Била сам толико шокирана да сам остала да плачем и јецам у студију, да нису могли да ме утеше, изјавила је Неда у "Dalibor Petko Show".

- И после тога смо се свађали око текста. Марина Туцаковић је сатима говорила да је имала идеју, али се ништа није догодило. Сви смо нешто написали. Па предложили су да певам Зоране, Драгане, рекли шта ће ти ова зора.

Написала сам "Зора је сванула", а Марина је додала "Суза је из ока канула", рекла је певачица, а ова песма Неде Украден преведена је на 13 језика.

Неда се са Рајком помирила после неколико година, а сада је у друштву његове удовице Снежане Дујмић најавила да ће ускоро изаћи нова песма из његовог опуса.

БОНУС ВИДЕО: