Јована Јеремић жестоко је одговорила певачици Анђели Вјетровић која ју је испрозивала због, како она тврди, бахатог понашања на једној свадби.

Водитељка је узвратила ударац на оптужбе да краде музичарима бакшиш, на шта није остала имуна, те је истакла да није она крива што неко не зна да пева.

Водитељка је рекла да медији контактирају шефа оркестра шта се тачно догодило на вечању. 

Микица је испричао до детаља шта се догодило на весељу и истакао да је на Јованиној страни: 

- Ми смо као оркестар били позвани да присуствујемо венчању код нашег заједничког пријатеља. Анђела Вјетровић није стални члан наше групе, јер ми имамо своје две певачице, али младенци су желели да им она пева, Јована Јеремић је дошла ту као пријатељица младенаца, сви смо дошли пре свега као пријатељи у намери да се добро забавимо - испричао је Микица, а затим додао:

- Ту је било присутно још десет, петнаест певача који су такође певали по 2-3 песме, гости су захтевали да Јована Јеремић у једном тренутку запева. Видео сам да је за то добила неки новац, који је након тога спустила на сто где су они седели. Нити сам узео тај новац, нити сам ишао од стола до стола, мене то не занима, ми смо добили свој део бакшиша који сам поделио са својим бендом - рекао је Микица.

Микица није имао представу колику је прашину дигла вест о томе да је Јована певала на свадби: 

- Немам ни Инстаграм ни Твитер, не поседујем друштвене мреже, нисам ни знао за та прозивања - рекао нам је он.

 

Шеф оркестра је открио каква је сарадња била са Јованом Јеремић: 

- Јована је велика звезда, око тога нема шта да се прича, професионалац џек, увек смо лепо сарађивали - рекао је Микица за Ало!.

Подсећања ради, Јована је била са својим изабраником Драганом Станковићем на једној свадби. У једном тренутку Јеремићева се "латила" микрофона и запевала чувени хит Лепе Брене "Хајде да се волимо". Она је за само 10 минута добила 1.000 евра бакшиша.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: