Главни актер је била певачица и чланица жирија Марија Шерифовић која је, на такмичаркину констатацију да је трема урадила своје, истакла да ништа није ваљало, што је у Драгани пробудило бес и револт.

- Трема је учинила своје - правдала се Драгана.

- Девојко, овде ништа није било добро, знаш да је постојала макар нека трунчица нечега, па и ајде. Јасно ми је да желиш да будеш певачица, све је то лепо. Међутим, мора нешто и да се отпева - објаснила јој је Марија, на шта Николићева није остала имуна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda/АТА имагес

 

- Ја већ јесам певачица и без овога! - одбрусила је она.

Жирију се није допао начин на који је комуницирала, те су јој јасно ставили до знања, а највише Марија, да ипак није битно шта она мисли, већ шта жири мисли, будући да су компететни да оцењују нечије певање, те да из тог разлога и седе у тим столицама.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Сјајно, ни не сумњам, и нека си, супер - почела је Марија излагање, па додала:

- Цуро, никакав проблем није, буди певачица, на срећу или на жалост постоје они који заиста овај посао не знају да раде, а називају се нашим колегама. Ово се не односи директно на тебе, али пошто си већ скупила храброст да дођеш у такмичење, нађи начин сама са собом да пребродиш трему да нешто отпеваш тачно, за почетак сада у баражу.

БОНУС ВИДЕО: